Έρχεται νομοσχέδιο για τον διακανoνισμό των στεγαστικών δανείων - iefimerida.gr

Έρχεται νομοσχέδιο για τον διακανoνισμό των στεγαστικών δανείων

στεγαστικά δάνεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάσα για όσους πολίτες θίγονται από το ενιαίο μισθολόγιο θα αποτελέσει σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, το νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τον διακανονσιμό των στεγαστικών δανείων.

Στην συνέντευξη Τύπου για την Κατάθεση του Προϋπολογισμού του 2012 που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, είπε: «Θυμίζω εδώ, ότι θα παρουσιάσουμε μέσα στη εβδομάδα το σχέδιο διακανονισμών των στεγαστικών δανείων, όσων θίγονται από το νέο βαθμολόγιο-μισθολόγιο και την παροχή των συντάξεων. Έχουμε έτοιμο το σχέδιο για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε.»

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ελληνικές τράπεζες, κάνοντας λόγο για «καταθέσεις πολιτών πολλαπλά εγγυημένες», και συμπλήσρωσε πως «Για μας οι τράπεζες είναι οι καταθέτες, οι καταθέσεις τους, και βεβαίως μας ενδιαφέρει τόσο η αναπτυξιακή λειτουργία των τραπεζών, όσο και τα δάνεια που δίνουν σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ