Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την Ημέρα της Γης: Κάν' το όπως στη Σίφνο και στην Αλόννησο! - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την Ημέρα της Γης: Κάν' το όπως στη Σίφνο και στην Αλόννησο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γης, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook στηρίζοντας την πρωτοβουλία των κατοίκων στα νησιά της Σίφνου και την Αλοννήσου για να μπει τέλος στη χρήση πλαστικής σακούλας.

Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη
Καν' το όπως στη Σίφνο και στην Αλόννησο!
Τώρα που αρχίζει να περνάει από το μυαλό μας η θάλασσα, τώρα πρέπει να σκεφτούμε τις παραλίες και τη θάλασσα χωρίς σακούλες και πλαστικά. Οι δύο φωτογραφίες είναι περυσινές. Τις τράβηξα σε διαφορετικές παραλίες στο Αιγαίο. Κάθε μέρα νέοι τόνοι πλαστικών -νέοι τόνοι χημικών δηλαδή- προστίθενται στο περιβάλλον. Σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα της Γης θα ειπωθούν ξανά μεγάλα λόγια. Η λύση όμως είναι απλή. Να αρνηθώ εγώ, να αρνηθείς εσύ, να αρνηθεί αυτός τη χρήση της πλαστικής σακούλας. Στη Σίφνο και στην Αλόννησο το τόλμησαν. Ας μπούμε όλοι σ' αυτή τη μάχη. Γιατί αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει αν δεν τον αλλάξουμε εμείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ