Συνεργασία Γ.Γ. Εμπορίου και ΣΕΒ για την προστασία του καταναλωτή - iefimerida.gr

Συνεργασία Γ.Γ. Εμπορίου και ΣΕΒ για την προστασία του καταναλωτή

(MOTIONTEAM/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προστασία του καταναλωτή βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνη Παπαδεράκη με εκπροσώπους του ΣΕΒ.

Στη συζήτηση, στην οποία μετείχαν και στελέχη των υπηρεσιών της ΓΓΕΠΚ, τονίστηκε από την πλευρά της Γραμματείας η σημασία της δράσης των επιχειρήσεων για την προστασία και ικανοποίηση του καταναλωτή και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της σχετικής νομοθεσίας.

Από πλευράς του ΣΕΒ τονίστηκε η σημασία που αποδίδουν τα μέλη του στην ικανοποίηση και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος για τα ζητήματα αυτά. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών για δρομολόγηση από κοινού δράσεων σχετικών με την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ανέδειξε τη διάθεση συνεργασίας αμφότερων για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα από σύσταση ομάδας εργασίας, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας και στελέχη του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΓ Εμπορίου ΣΕΒ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ