Αγνωστη πτυχή: O γιος που απέκτησε ο Prince και πέθανε ενώ ήταν μωρό - iefimerida.gr

Αγνωστη πτυχή: O γιος που απέκτησε ο Prince και πέθανε ενώ ήταν μωρό

Φωτογραφία: maytejannell/Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mayte Garcia υπήρξε σύζυγος του Prince για τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, για αυτήν ο θρυλικός μουσικός είχε γράψει το «Most Beautiful Girl in the World».

«Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω αυτό που νιώθω», φέρεται να είπε η Mayte Garcia μετά την είδηση του θανάτου του Prince, σύμφωνα με το popsugar.com. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν τα πάντα για μένα, ήμασταν οικογένεια. Είμαι θλιμμένη, καταρρακωμένη», προσέθεσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει σε βρετανικά μέσα, η Mayte Garcia είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε τον Prince ήταν ακόμα παρθένα.«Ο Prince ήταν ο πρώτος μου έρωτας, η πρώτη μου αγάπη. Ήταν άτομο που εξέπεμπε σεβασμό. Θυμάμαι ακόμα το πρώτο μας φιλί. Θυμάμαι ότι ήταν ζεστό και παράξενο. Περνούσαμε τέλεια μαζί και όσα κάναμε ήταν εντελώς σουρεαλιστικά. Μου έδειξε ασύλληπτα πράγματα και δίπλα του γνώρισα απίστευτους ανθρώπους», ανέφερε η χορεύτρια – πρώην σύζυγος του μουσικού. «Ήταν η πιο παράξενη σχέση, αλλά θα τον αγαπώ για πάντα», τόνιζε η Mayte.

Prince και Mayte Garcia γνωρίστηκαν το 1990 όταν η δεύτερη προσελήφθη στο μπαλέτο του θρυλικού τραγουδιστή. Ο γάμος τους έγινε το 1996. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί ένα αγοράκι, τον Γκρέγκορι, ο οποίος όμως πέθανε μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του καθώς έπασχε από το σύνδρομο Pfeiffer, μια σπάνια γενετική διαταραχή που επηρεάζει το κρανίο και τα οστά των άκρων. Prince και Mayte Garcia χώρισαν το 2000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mayte Garcia Prince
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ