Φαήλος για Κυριάκο: «Πληρώνω τα τιμολόγια μου, δεν είμαι πορφυρογέννητος» - iefimerida.gr

Φαήλος για Κυριάκο: «Πληρώνω τα τιμολόγια μου, δεν είμαι πορφυρογέννητος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ορίων και μάλιστα με απρόβλεπτες συνέπειες βγαίνει η κόντρα μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του, συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Απαντώντας ο κ. Κρανιδιώτης στην πρωινή επίθεση που δέχθηκε και τον χαρακτηρισμό του όψιμου νεοδημοκράτη που έχει αγωνιστεί μόνο για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ αντεπιτίθεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Από το antinews.gr εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για πορφυρογέννητους, αφήνοντας σαφέστατους υπαινιγμούς για τη γνωστή υπόθεση με τον εξοπλισμό γραφείου από τη Siemens και για τη γενικότερη στάση του βουλευτή, προφανώς αναφερόμενος στην αδελφική σχέση του με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Κρανιδιώτη έχει ως εξής:

«Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη του Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν, όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000.

Οποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ηταν και είναι για την εθνικά πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του.

Εγώ πάντως στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ