Με «σκονάκια» προετοιμάζει τους διαιτητές για το EURO 2016 η UEFA - iefimerida.gr

Με «σκονάκια» προετοιμάζει τους διαιτητές για το EURO 2016 η UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η UEFA προκειμένου να βοηθήσει τους 18 διαιτητές της διοργάνωσης του EURO 2016 να προετοιμαστούν καλύτερα.

Οπως γνωστοποίησε ο Πιερλουίτζι Κολίνα, τέσσερις προπονητές, των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστό, ανέλαβαν να προετοιμάσουν και να βοηθήσουν τους διαιτητές που επιλεχθεί για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Θα παραδοθεί σε όλους ανάλυση των 24 ομάδων. Από το σύστημα και τις τακτικές τις οποίες εφαρμόζουν μέχρι και προσωπική ανάλυση του κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλουμε ο διαιτητής να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον αγώνα που θα σφυρίξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κολίνα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία μάλιστα είναι πως όταν θα ορίζονται οι διαιτητές, τότε δύο 24ωρα πριν τον αγώνα θα γίνεται μια συνάντηση των διαιτητών με έναν εκ των τεσσάρων προπονητών όπου θα αναλύεται ο αγώνας με τις δύο αντίπαλες ομάδες, ώστε οι ρέφερι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαιτητές Euro 2016 UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ