Στην Ελλάδα FIFA-UEFA για επαφές με ΕΠΟ και Κοντονή - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα FIFA-UEFA για επαφές με ΕΠΟ και Κοντονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα έρχεται κλιμάκιο της FIFA και της UEFA την Πέμπτη, προκειμένου το προσεχές διήμερο να έχει επαφές για την υλοποίηση των όσων συμφωνήθηκαν για αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚOΠ και εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μαζί με τον δικηγόρο της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλο, θα έχουν επαφές με ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή. Βασικό μέλημα του κλιμακίου είναι να εξεταστεί το καταστατικό της ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει πλήρης εναρμόνισή του με τις διεθνείς επιταγές σε ό,τι αφορά στα πειθαρχικά όργανα, τον κανονισμό διαιτησίας και τον κανονισμό δεοντολογίας. Το δεύτερο κομμάτι σημαίνει πως θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, προκειμένου να ελέγχονται πειθαρχικά τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν πειθαρχικές διώξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής ΕΠΟ Fifa UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ