Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μέρκελ -Για την ουκρανική κρίση - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μέρκελ -Για την ουκρανική κρίση

EUROKINISSI/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Ανγκελα Μέρκελ είχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα της ουκρανικής κρίσης.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν τη συνέχιση των προσπαθειών με τη λεγόμενη σύνθεση «της Νορμανδίας» και εντός του πλαισίου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Συζήτησαν «την εξέλιξη της κατάστασης στην Ουκρανία δίνοντας έμφαση στην ανάγκη οι εμπλεκόμενες πλευρές στην ουκρανική κρίση να εφαρμόσουν πλήρως τη συμφωνία του Μινσκ της 12ης Φεβρουαρίου 2015», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα συμφώνησαν να συνεχίσουν τις πολιτικές και διπλωματικές προσπάθειες για την ειρηνική επίλυση στην Ουκρανία «πρώτα και κύρια στο πλαίσιο της Νορμανδίας (Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία και Ουκρανία), καθώς και εντός του πλαισίου του ΟΑΣΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ