Παραδοχή Εσιέν: Ο Ολυμπιακός απέδωσε καλύτερα από εμάς και πήρε τον τίτλο - iefimerida.gr

Παραδοχή Εσιέν: Ο Ολυμπιακός απέδωσε καλύτερα από εμάς και πήρε τον τίτλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Εσιέν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι ωστόσο αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο της προσωπικότητάς του ξεκαθάρισε πως σέβεται απεριόριστα τον Ιταλό τεχνικό ενώ δήλωσε πως δίκαια ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Γκανέζος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, προκαλώντας αίσθηση όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

«Νομίζω πως η ειλικρινής απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πως επειδή ο Ολυμπιακός κέρδισε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι εμείς. Γενικά, νομίζω πως είναι έντιμο να πω πως κατά την διάρκεια της σεζόν απέδωσαν καλύτερα από μας και κατάφεραν να χάσουν λιγότερα παιχνίδια από όλες τις άλλες ομάδες. Το να χάνουμε βαθμούς με όλη αυτή τη φασαρία (σ.σ. ματαίωση του ντέρμπι στη Λεωφόρο) δεν μας βοήθησε και ελπίζω οι οπαδοί να μάθουν από αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά ο Εσιέν.

Ο Εσιέν ξεκαθάρισε πως σέβεται απεριόριστα τον Στραματσόνι και τις επιλογές του ενώ δήλωσε επαγγελματίας και πως δεν θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τού ζητήσει να λύσει το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ