Ο Ομπάμα «προσγειώνει» τα drone -Απαγορεύθηκαν οι πτήσεις τους στο Λονδίνο για την επίσκεψή του - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα «προσγειώνει» τα drone -Απαγορεύθηκαν οι πτήσεις τους στο Λονδίνο για την επίσκεψή του

(AΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καθαρός» από drones θα είναι ο λονδρέζικος ουρανός, κατά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς απαγορεύθηκαν οι πτήσεις τους εκείνες τις ημέρες.

Οι περιορισμοί για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα ισχύσουν σε μεγάλο τμήμα του Λονδίνου από το πρωί της Πέμπτης έως το βράδυ της Κυριακής. Η απαγόρευση ισχύει και για το Γουίντσορ, εκεί όπου ο Αμερικανός πρόεδρος θα γευματίσει με την βασίλισσα Ελισάβετ, την Παρασκευή.

Οι βρετανικές αρχές χαρακτήρισαν την απόφαση ως απαγόρευση ρουτίνας, ενώ έρχεται στον απόηχο δημοσιευμάτων για πρόσκρουση πτήσης της British Airways με drone, την ώρα που προσέγγιζε το Χίθροου, την Κυριακή.

Η απαγόρευση των drone είναι μέρος των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Πέρα από το γεύμα με τη βασιλική οικογένεια, ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραστεί σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα drones Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ