ΔΑΚΕ εναντίον Παπαδήμου... Δήμα και Αβραμόπουλου - iefimerida.gr

ΔΑΚΕ εναντίον Παπαδήμου... Δήμα και Αβραμόπουλου

ΔΑΚΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και εμμέσως εναντίον όλων των υπουργών της κυβέρνησης που προέρχονται από τη Νεα Δημοκρατία εξαπέλυσε η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομεα. Οι γαλάζιοι συνδικαλιστές οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν το δικό τους μπαϊράκι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «Το συνδικαλιστικό κίνημα ενώνοντας τις δυνάμεις του μπορεί και πρέπει να αντισταθεί στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική που θα συνεχίζει να εφαρμόσει και η νέα κυβέρνηση του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Πααπαδήμου».

Από την ολομέτωπη επίθεση δεν εξαιρούνται- όπως είναι φυσικό- ούτε ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ούτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ούτε κάποιος άλλος από τους Νεοδημοκράτες που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του «ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Παπαδήμα» ενώ σαφείς είναι και οι αιχμές και εναντίον όλου του φιλελεύθερου κομματιού της ΝΔ (Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Δένδιας κ.α). Αυτοί οι τελευταίοι είναι ιδιαίτερα εξοργισμένοι με την στάση της ΔΑΚΕ και -κυρίως- με την απόλυτη ανοχή που δείχνει το κόμμα απέναντι στις σκληρές θέσεις της οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στη συγκεκριμένη, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην εικόνα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ