Σε κρίση η ΑΕΚ – Το κράξιμο των οπαδών και ο κρίσιμος ημιτελικός - iefimerida.gr

Σε κρίση η ΑΕΚ – Το κράξιμο των οπαδών και ο κρίσιμος ημιτελικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ. Ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα και δη 3-0 από τον αδιάφορο Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Ενωσης να εξοργιστούν.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί που δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο λόγω της απαγόρευσης περίμεναν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού την αποστολή και μόλις έφτασε το πούλμαν άρχισε άγρια γιούχα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ ανοήτως αντέδρασε με αποτέλεσμα οι οπαδοί να εξοργιστούν ακόμη περισσότερο και να σημειωθεί επεισόδιο, ενώ παράπονα άκουσε και ο Μάνταλος.

Οι ξένοι απορούσαν και προβληματιζόντουσαν με την εικόνα της ΑΕΚ, ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για ότι έγινε στην Λιβαδειά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αμίλητος και χθες στην Λιβαδειά και σήμερα στα Σπάτα. Και όλα αυτά ενώ την Τετάρτη υπάρχει κρίσιμος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και στην ΑΕΚ αποκλεισμός από τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα δεν θα... χωρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πογιετ Λιβαδειά οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ