Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η νέα τρικομματική σύνθεση αναμένεται να συζητήσει και να εγκρίνει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2012, ο οποίος στην συνέχεια θα κατατεθεί στη Βουλή.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, κατά την εθιμοτυπική σύγκληση του Υπουργικού, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τονίσει ότι η συνεργασία των υπουργών και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει η ψήφιση της δανειακής σύμβασης και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου.

Στις τρείς μετά το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αναμένεται να συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ