Ο Βαρουφάκης διαδήλωσε κατά του Ολάντ στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης διαδήλωσε κατά του Ολάντ στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διαδήλωση στο Παρίσι βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε διαμαρτυρία για τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση Ολάντ στην εργατική νομοθεσία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους διαδηλωτές. «Σας φέρνουμε αλληλεγγύη από την Αθήνα» είπε, τονίζοντας πως «η υποτίμηση της εργασίας μπορεί μόνο να οξύνει την κρίση».

Ο Βαρουφάκης διαδήλωσε κατά του Ολάντ στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Ο Βαρουφάκης διαδήλωσε κατά του Ολάντ στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

«Μην αφήσετε αυτή την ενέργεια να πάει χαμένη. Μην αφήσετε αυτή την ενέργεια να χτίσει καριέρες. Κάντε τη διαφορά ενωμένοι σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στους διαδηλωτές που βρίσκονταν στην πλατεία Δημοκρατίας.

Οι διαδηλώσεις, που πραγματοποιούνται από τα μέσα Μαρτίου, γίνονται για τις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ στην εργατική νομοθεσία με την κατάργηση του 35ώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ