Γκολ και θέαμα στο φινάλε της Super League - «Πεντάρες» από Ολυμπιακό και Μάρκους Μπεργκ - iefimerida.gr

Γκολ και θέαμα στο φινάλε της Super League - «Πεντάρες» από Ολυμπιακό και Μάρκους Μπεργκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθκε με τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής στην οποία ξεχώρισαν, οι νίκες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού αλλά και του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε 5-0 της Καλλονής στη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 21΄, ο Φουστέρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 ενώ στο 2ο ημίχρονο τα γκολ των Κασάμι, Ομάρ και Ιντέγε έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των ερυθρόλευκων.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ νίκησε 6-1 τον Πανθρακικό. Ο Σουηδός σημείωσε 5 γκολ ενώ το έκτο τέρμα του τριφυλλιού πέτυχε ο Βιγιαφάνες. Για την ομάδα της Κομοτηνής το γκολ της τιμής σημείωσε ο Μουδούρογλου στο 49'.

Ο Λεβαδειακός εντυπωσίασε απέναντι στην ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0. Σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, Ντιντάκ και Τζανετόπουλος πέτυχαν δύο αυτογκόλ ενώ το σκορ έκλεισε ο Μάντζιος στο 63ο λεπτό.

Στην Τρίπολη, η Βέροια προηγήθηκε με τον Μπαλάφα στο 9' όμως ο Αστέρας με τέρματα των Φούντα στο 48΄και Ιωαννίδη στο 73΄πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Στην Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Σκόντα με τέρμα του Τσουκαλά στο 45΄ ενώ τα παιχνίδια Ηρακλής-Παναιτωλικός και Πλατανιάς-ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.

Τέλος, σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Στόιτσεφ στο 78ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός Μάρκους Μπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ