Νέο... χουνέρι του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Νέο... χουνέρι του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη ένα ματς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει από μεγάλη διαφορά και να κερδίσει την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προηγούταν για τρία δεκάλεπτα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο τέταρτο και με μπροστάρη τον Χάτσερ έκανε την ολική επαναφορά και έτσι νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ με 83-78, για να κάνει το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά στα playoffs της Α1! Στους 21 πόντους σταμάτησε ο Αμερικανός γκαρντ, με τον επίσης κομβικό Βασιλειάδη να προσθέτει άλλους 17. Από την «Ένωση», η οποία κατάφερε να πάει ακόμη και στο +17 (35-18), ξεχώρισε ο Μαυροκεφαλίδης με 19 πόντους.

Με ένα ξέσπασμα στα τελευταία έξι λεπτά και επιμέρους σκορ 23-8, ο Άρης νίκησε 78-60 την Κηφισιά και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Basket League. Η τελική διαφορά μάλλον είναι πλασματική βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων, που συμβάδιζαν στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα ενός ακόμη φετινού αγώνα στο «Nick Galis Hall», είναι το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ