Διαψεύδει ο Τσίπρας ότι απείλησε με παραίτηση όταν συναντήθηκε με τον Ολάντ - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Τσίπρας ότι απείλησε με παραίτηση όταν συναντήθηκε με τον Ολάντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Φρανσουά Ολάντ «Η θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή… εγώ φεύγω!» διαψεύδεται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News για απειλή παραίτησης στην πρόσφατη συνάντηση του Ελληνα Πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν με κατηγορηματικό τρόπο «Καποιοι είχαν ευσεβείς πόθους να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα επιθυμούν και παραίτηση Τσίπρα, τα γεγονότα θα τους διαψεύσουν».

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση που ανέφερε:

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση. Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας διάψευση παραίτηση Ολάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ