Κουμουτσάκος: Οι αθλιότητες Πολάκη έγιναν η αυθεντική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Οι αθλιότητες Πολάκη έγιναν η αυθεντική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεινή πολιτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή.

«Από χθες, με τη βούλα του πρωθυπουργού, οι αθλιότητες Πολάκη έγιναν η αυθεντική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόσο σε αναρτήσεις του στο Twitter, όσο και με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός απέτυχε και πάλι να αποπροσανατολίσει από τα αδιέξοδα που έφερε στη χώρα», τόνισε ακόμη ο κ. Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας «συνεχώς στην πολιτική αναμέτρηση θα είναι ηττημένος».

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει μέτρα που είναι βαθιά υφεσιακά.

«Ζητάμε εκλογές για να αποτραπεί, έστω και την τελευταία στιγμή η εθνική μας βύθιση, η διάλυση και η παρακμή της χώρας», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κουμουτσάκος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ