"Πρέπει να φύγει ο Καντάφι" λένε ΗΠΑ-Γαλλία-Βρετανία - iefimerida.gr

"Πρέπει να φύγει ο Καντάφι" λένε ΗΠΑ-Γαλλία-Βρετανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηγέτες ΗΠΑ-Γαλλίας-Βρεταβίας με κοινή επιστολή τους δηλώνουν πως δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στην Λιβύη, όσο παραμένει στην εξουσία ο Μουαμάρ Καντάφι.
Στην επιστολή που δημοσιεύεται στις εφημερίδες Times του Λονδίνου, Ουάσινγκτον Ποστ και τη γαλλική Φιγκαρό, επισημαίνεται ότι το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι που επιχειρούν στη Λιβύη πρέπει να συνεχίσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις προκειμένου να προστατεύσουν τους πολίτες της χώρας και να ωθήσουν τον Καντάφι στο να εγκαταλείψει την εξουσία.

Όπως υπογραμμίζουν στην επιστολή, αν τον αφήσουν να παραμείνει στην εξουσία θα είναι σαν να προδίδουν το λαό της Λιβύης. Γίνεται λόγος για την ανάγκη μετάβασης στη δημοκρατία στη Λιβύη, με μια νέα γενιά ηγετών, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανοικοδόμηση της χώρας να γίνει υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και των μελών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καντάφι Γαλλία ΗΠΑ Επιστολή Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ