Γεωργιάδης: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Πολάκη; - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Πολάκη;

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αντιδράσει στις προκλητικές δηλώσεις και στις επιθέσεις που εξαπέλυσε με ύβρεις ακόμα και απειλές ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, καλεί την ΕΣΗΕΑ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε tweet του οκ. Γεωργιάδης έγραψε: «Η "ευαίσθητη" ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Υπουργού προς Δημοσιογράφο: "έπρεπε να τον έχω φυτέψει τρία μέτρα κάτω από την γη"...».

Γεωργιάδης: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Πολάκη; | iefimerida.gr 0

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, αναφερόμενος σε περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο, είπε πως έπρεπε να είχε σηκωθεί πάνω και να τον είχε χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη.

Ο Παύλος Πολακης στο νέο παραλήρημά του χαρακτήρισε τους τηλεοπτικούς σταθμούς «βοθροκάναλα της διαπλοκής». Μάλιστα, είπε με νόημα «τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός». Παράλληλα επιτέθηκε και σε όσους σχολίασαν πως έλεγε «χιβ» τον ιό του AIDS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ