Διαφορετική κουλτούρα στην Μπαρτσελόνα - Ούτε διαμαρτυρία για το καθαρό πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαφορετική κουλτούρα στην Μπαρτσελόνα - Ούτε διαμαρτυρία για το καθαρό πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκολα Ριτσόλι είναι μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε να σφυρίξει και ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός όμως υπέπεσε σε ένα μεγάλο λάθος, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πάντως να μη διαμαρτύρονται.

Λίγο μετά το 2-0 από τον Γκριεζμάν, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκάμπι όμως ο Ριτσόλι λανθασμένα έδωσε φάουλ αντί για πέναλτι αφού ο παίκτης των «ροχιμπλάνκος» ήταν μέσα στην περιοχή.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε διαμαρτυρήθηκαν προς στιγμήν όμως άμεσα συνέχισαν το παιχνίδι ενώ δεν στάθηκαν ιδιαίτερα στη φάση ούτε στις δηλώσεις τους. Αυτό συνέβη και με τη μεγαλύτερη μερίδα του Τύπου της Ισπανίας, δείχνοντας μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ