Κομισιόν: Προαπαιτούμενο η συμφωνία με τους θεσμούς για να τεθούν σε εφαρμογή τα νομοσχέδια - iefimerida.gr

Κομισιόν: Προαπαιτούμενο η συμφωνία με τους θεσμούς για να τεθούν σε εφαρμογή τα νομοσχέδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βίντερστάιν άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι για να τεθούν σε εφαρμογή τα νομοσχέδια τα οποία προτίθεται να καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση, προαπαιτούμενο είναι η συμφωνία των ελληνικών αρχών με τους θεσμούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βίντερστάιν ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ενήμερη για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον συζήτηση επί ορισμένων νομοσχεδίων στη Βουλή των Ελλήνων. «Η ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων είναι το κλειδί, καθώς και η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης συνεχίζονται, τονίζοντας ότι «η Επιτροπή αναμένει ταχεία πρόοδο σε όλα τα μέτωπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν νομοσχέδια συμφωνία θεσμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ