Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] - iefimerida.gr

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Jill DeConti παράτησε τη δουλειά της στα οικονομικά για να ταξιδέψει όλο τον κόσμο. Η νέα της ζωή είναι κάτι παραπάνω από τέλεια.

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 25χρονη από τις ΗΠΑ άφησε τα πάντα πίσω της και αποφάσισε να γυρίσει εξωτικά μέρη της γης με τον σύντροφό της.

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Έχοντας προνοήσει για τα έξοδά της, η Jill «τρέχει» μία εταιρία μέσω του laptop της, έχει το δικό της μπλογκ και είναι μέντορας σε διάφορα συνέδρια. Οι άριστες γνώσεις που έχει στο μάρκετινγκ είναι το μυστικό της στο να χειρίζεται τόσα πράγματα ενώ ταξιδεύει και να κάνει μία πολυτελή ζωή.

Η όμορφη DeConti δήλωσε στην Daily Mail πως αγαπούσε την παλιά της ζωή, αλλά ένιωθε ώρες-ώρες να πνίγεται μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μάλιστα, πέρσι αποφάσισε να φέρει τα πάνω-κάτω, πουλώντας το σπίτι της και ότι άλλο της άνηκε για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Έχοντας κάνει ήδη αρκετά ταξίδια, από την Νέα Ζηλανδία, την Κούβα μέχρι την Ασίαμ την Ινδονησία και τα νησιά Φίτζι, η Jill είναι πλέον ευτυχισμένη. Δουλεύει περίπου 4-5 ώρες την ημέρα, ενώ μέσα από ταξίδια της έχει μάθει να δουλεύει γρηγορότερα, εξυπνότερα και πιο αποδοτικά.

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Είχε,μάλιστα, την ιδέα να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν έχει πλέον μία μόνιμη κατοικία και να δημιουργήσει το blog TheLuxeTravelers, το οποίος έχει 5.000 ακολούθους στο Instagram. Δείχνοντας έτσι την glamour πλευρά από κάθε ταξίδι της, κάνει τη ζωή της μέρος της δουλειά της, βγάζοντας έξτρα χρήματα και απολαμβάνοντας διάφορα comfort. Ακόμη εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι μονίμως και σε άλλη χώρα, με αποτέλεσμα να είναι μέντορας γυναικών που θέλουν να ταξιδέψουν, δίνοντας διαλέξεις ηλεκτρονικά.

«Στην αρχή είχα πολλές αμφιβολίες, νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, θα γυρίσω πίσω και θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή. Ωστόσο αν πιστέψεις στον εαυτό σου, επωφεληθείς από όλα όσα ξέρεις ήδη και νιώσεις ελεύθερος, θα βρεις τρόπους να κάνεις αυτό που σ΄αρέσει και να τα βγάλεις πέρα οικονομικά», σχολίασε.

Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Παράτησε τη δουλειά της για να ταξιδέψει τον κόσμο -Πλέον ζει στη χλιδή [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Το καλύτερο απ΄όλα για εκείνη είναι πως το αγόρι της, το οποίο γνώρισε στο κολέγιο, μπορεί να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. «Είναι αυτός με τον οποίο θα ήθελα να το μοιραστώ και πραγματικά είναι τέλειο», λέει η Jill.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδια χλιδή γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ