Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός αν αρχίσει ξανά το Κύπελλο - iefimerida.gr

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός αν αρχίσει ξανά το Κύπελλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποκλείεται να έχουν ως αποτέλεσμα την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την επιστολή της ΕΠΟ ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να αποφανθεί αν τελικά αρχίσει πάλι η διοργάνωση, για την οποία πάντως τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

Η πρώτη (άτυπη) ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής αναφέρει ότι αν αρχίσει το Κύπελλο, ο πρώτος ημιτελικός ΑΕΚ-Ατρόμητος θα γίνει την Τετάρτη 20 Απριλίου, ενώ ο επαναληπτικός στο Περιστέρι αλλά και η ρεβάνς του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα γίνουν το Σάββατο 23 Απριλίου στο Περιστέρι, με τον μεγάλο τελικό του θεσμού να διεξάγεται την Μεγάλη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει η πληροφόρηση από την Super League, ότι τα πλέι οφ θα αρχίσουν την Τετάρτη 4 Μαΐου και θα τελειώσουν 22 του μήνα, καθώς μία εβδομάδα μετά θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League (28/05) στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ημιτελικοί τελικός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ