Ποτάμι: Πασχαλιάτικα θα ψηφίζουν νέα μέτρα, αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι - iefimerida.gr

Ποτάμι: Πασχαλιάτικα θα ψηφίζουν νέα μέτρα, αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν διδάχθηκε τίποτα από την περυσινή αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της», αναφέρει το Ποτάμι, για την αποχώρηση του κουαρτέτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άφησε ξανά τον χρόνο να κυλήσει, δεν είχε κανένα σχέδιο και έφθασε να διαπραγματεύεται σε ασφυκτικά περιθώρια με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμη και η κόντρα της με το ΔΝΤ, πέραν των επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων, το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν να φέρει τους Ευρωπαίους εταίρους πιο κοντά στις θέσεις του Ταμείου και αποξένωσε τον μοναδικό σύμμαχο που είχαμε στο ζήτημα του χρέους. Όπως τον Δεκαπενταύγουστο η Βουλή ψήφιζε το μνημόνιο του κ.Τσίπρα, τώρα φαίνεται ότι πασχαλιάτικα θα ψηφίζει το νέο πακέτο μέτρων. Αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι.

«Πού πήγαν τα 854.000 Ευρώ για το hotspot της Χίου;»

Το Ποτάμι συνεχίζει να θέτει ερωτήματα για τους όρους κατασκευής του hotspot της Χίου, μία υπόθεση που έχει φέρει και στη Βουλή με ερώτηση τριών βουλευτών του.

Με αφορμή την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο νησί του ανατολικού Αιγαίου το Ποτάμι ρωτά ξανά «πού πήγαν τα 854.000 Ευρώ για το hotspot της Χίου;».

Μάλιστα η τοπική οργάνωση της Χίου συγκέντρωσε σε ένα pdf τα στοιχεία για τις συμβάσεις των hotspot και ερωτά: «Τι είδε αυτοπροσώπως ο κ. Τσίπρας στην επίσκεψή του στις 16 Δεκεμβρίου 2015; Ποια είναι η αλήθεια;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι διαπραγμάτευση κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ