Champions League: Σούπερ επαναληπτικοί σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ - iefimerida.gr

Champions League: Σούπερ επαναληπτικοί σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες δύο φιναλίστ των ημιτελικών του Champions League θα προκύψουν απόψε αφού κοντράρονται Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν (OTE Sport 2) και Ρεάλ-Βόλφσμπουργκ (OTE Sport 1), στους επαναληπτικούς των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Τη μεγάλη ανατροπή θα ψάξει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Βόλφσμπουργκ μετά την ήττα της με σκορ 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία. Οι «λύκοι», οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αλλά και να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα, δεν αναμένεται να έχουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους αφού η μοναδική απουσία έχει να κάνει με τον Γιουνγκ ενώ ο Καλιτζούρι είναι αμφίβολος.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ψάχνει νίκη με σκορ 3-0 ή τουλάχιστον με σκορ 2-0 για να στείλει το ματς στην παράταση, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν θα κριθεί στο πρώτο 15λεπτο ακόμη και αν η ομάδα του δεχθεί γκολ.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρεάλ:Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο
Βόλφσμπουργκ:Μπενάλιο – Βιειρίνια, Νάλντο, Ντάντε – Ροντρίγκεζ – Γκιβαλογκί, Γκουστάβο – Ενρίκε, Αρνολντ, Ντράξλερ – Σίρλε

Λάμψη στο Μάντσεστερ

Στο Etihad, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να υπερασπιστεί το 2-2 με το οποίο έφυγε από το «Παρκ ντε Πρενς» την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως αν η ομάδα του κυνηγήσει το 0-0 για να «κλειδώσει» την πρόκριση τότε δεν θα καταφέρει τίποτα ενώ παραδέχθηκε πως οι πιθανότητες της αγγλικής ομάδας είναι αυξημένες μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κομπανί και Στέρλινγκ εξακολουθούν να απουσιάζουν ενώ ο Γιάγια Τουρέ είναι και πάλι αμφίβολος.

Από την πλευρά τους οι Παριζιάνοι προκρίνονται με νίκη ή με οποιαδήποτε ισοπαλία από 3-3 και πάνω. Ο Λοράν Μπλαν στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι και ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν στο ανώτατο επίπεδο προκειμένου να πάρουν την πρόκριση. Οι απουσίες για τους Παριζιάνους είναι σημαντικές αφού Νταβίντ Λουίς και Ματουιντί είναι τιμωρημένοι ενώ ο Βεράτι αν και ταξίδεψε στην Αγγλία είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανές Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι:Χαρτ – Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί – Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Ντε Μπρούινε, Σίλβα – Αγουέρο
Παρί Σεν Ζερμέν:Τραπ – Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Οριέ – Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Σταμπουλί – Ντι Μαρία, Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ