H Moody's υποβάθμισε δέκα γερμανικές τράπεζες - iefimerida.gr

H Moody's υποβάθμισε δέκα γερμανικές τράπεζες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Moody's υποβάθμισε δέκα τράπεζες που ελέγχονται από το γερμανικό δημόσιο, γιατί θεωρεί πως δε θα μπορούν να ενισχυθούν από το δημόσιο, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

«Οι αξιολογήσεις αντανακλούν την πεποίθησή της Μoody's ότι οι εν λόγω τράπεζες δεν πρόκειται να λάβουν εξωτερική βοήθεια, εάν απαιτηθεί», αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης.
Πρόκειται για τις DekaBank Deutsche Girozentrale, Landesbank Hessen-Thueringen GZ, Landesbank Saar, HSH Nordbank AG, Bayerische Landesbank, Deutsche Hypothekenbank AG, Landesbank Baden-Wuerttemberg, Norddeutsche Landesbank GZ, Norddeutsche Landesbank Luxembourg S.A. και Bremer Landesbank Kreditanstalt Oldenburg GZ.

Στην έκθεση της Moody's σημειώνεται ότι η υποβάθμιση δε θα πρέπει να αξιολογηθεί υπό το πρίσμα των ευρύτερων εξελίξεων στην Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ