Στήριξη ΑΕΚ σε Πογιέτ: Εχουμε προπονητή - iefimerida.gr

Στήριξη ΑΕΚ σε Πογιέτ: Εχουμε προπονητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλή, η γκρίνια στα αποδυτήρια είναι μεγάλη και ο Γκουσταβο Πογιέτ διανύει την πρώτη περίοδο κρίσης στην Ενωση.

Ηδη σήμερα κυκλοφόρησε όνομα για την αντικατάσταση του το καλοκαίρι (Ζόραν Μάμιτς από το Sport24) με την ΠΑΕ λίγη ώρα μετά να διαψεύδει το δημοσιεύμα.

«Η ΑΕΚ έχει προπονητή και ειναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του. Οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αςτήρικτων σεναρίων και αποσταθεροποίησης της ομάδας θα μας βρει σταθερά απεναντι. Το μόνο που ζητάμε ειναι ο σεβασμός στην εσωτερική μας λειτουργία αφού για εμας το μονο που υπαρχει αυτή τη στιγμή ειναι η οσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρεχουςας ποδοσφαιρικής σεζόν» ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πογιετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ