Βολές Τσίπρα κατά ΔΝΤ: Τα λάθη της Λαγκάρντ και ο τεχνοκράτης υπάλληλος Τόμσεν - iefimerida.gr

Βολές Τσίπρα κατά ΔΝΤ: Τα λάθη της Λαγκάρντ και ο τεχνοκράτης υπάλληλος Τόμσεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του ΔΝΤ και συγκεκριμένα κατά της επικεφαλής Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά και του Πολ Τόμσεν εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πορτογάλο ομόλογό του ανέφερε πως στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν λάθος πολιτικές. Αφήνοντας αιχμές κατά της Κριστίν Λαγκάρντ είπε πως «είναι παράδοξο από τη μια μεριά να αναγνωρίζουν τα λάθη τους όσοι σχεδίασαν αυτές τις πολιτικές και την ίδια στιγμή που παραδέχονται το λάθος να επιμένουν στην εφαρμογή του λάθους και να λένε ότι το λάθος είναι ότι δεν εφαρμόζετε το λάθος με ευχαρίστηση. Να σοβαρευτούμε. Δεν έχουμε να κάνουμε με αριθμούς αλλά με τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων που έχει πάρει πορεία δυσάρεστη, αλλά και με την ίδια την προοπτική της Ευρώπης.

Από το στόχαστρο του πρωθυπουργού δεν ξέφυγε ούτε ο Πολ Τόμσεν, με τον κ.Τσίπρα να σχολιάζει: «Για ένα τεχνοκράτη υπάλληλο μπορεί να αποτελεί θέμα επιβεβαίωσης των εμμονών του και της καριέρας του το αν θα αποτύχει το πρόγραμμα όπως απέτυχαν τα προηγούμενα δύο. Αλλά στην Ευρώπη μετά από τρεις κρίσεις προέχει η σταθερότητα, η ανάκαμψη και η κοινωνική προοπτική των λαών της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ