Αντίστροφη μέτρηση Grexit – Η εβδομάδα που κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Αντίστροφη μέτρηση Grexit – Η εβδομάδα που κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απομένουν πλέον τρεις ημέρες και κάποιες... ώρες για να εκπνεύσει η προθεσμία της FIFA και της UEFA όσον αφορά το ποδοσφαιρικό Grexit. Κυβέρνηση και ΕΠΟ δείχνουν αμετακίνητες στην μετωπική τους σύγκρουση, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται στα όρια της αποβολής!

Οι ανακοινώσεις-απαντήσεις των προηγούμενων ημερών θα αρχίσουν πλέον σε λίγες ημέρες να μην έχουν κανένα νόημα. Τόσο ο Σταύρος Κοντονής όσο και η ΕΠΟ παρουσιάζουν ένα αμετακίνητο πρόσωπο μπροστά στην απειλή του Grexit ενώ οι εκατέρωθεν διαρροές, δείχνουν πως δεν υπάρχει και διάθεση να συμβεί μεταστροφή κάποιας από τις δύο πλευρές ώστε να επέλθει ένας συμβιβασμός για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είτε η παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη είτε η απόφαση της ομοσπονδίας να αλλάξει το καταστατικό και να επιτρέψει στην επιτροπή δεοντολογίας, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, να επιληφθεί υποθέσεων που αφορούν στο διάστημα και πριν τον Ιούνιο του 2015, μπορούν να αποτελέσουν την αφορμή ώστε ο Κοντονής να διατάξει την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που θα αποσύρει τη λέξη Grexit από το τραπέζι των συζητήσεων.

Την Τρίτη το κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε σε έκτακτο ΔΣ την Τρίτη τα μέλη της ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο εκπρόσωπος της FIFA, κ.Κουτσοκούμνης, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει και μια συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων.

Εκεί θα φανεί αν η πλευρά του Γιώργου Γκιρτζίκη είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω ή αν οι τελευταίες δύο ημέρες θα έχουν εικόνα θρίλερ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ