Γεωργιάδης: Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός Δρίτσα -Αξιοπρεπής η παραίτηση - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός Δρίτσα -Αξιοπρεπής η παραίτηση

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να παραιτηθεί κάλεσε ουσιαστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης τον Θοδωρή Δρίτσα, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας για τη συμφωνία με την Cosco.

«Η πώληση του ΟΛΠ δεν έχει τελειώσει ακόμη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας, μιλώντας στο Mega, ενώ επιτέθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ και τον πρόεδρό του.

«Πέραν των πολιτικών μας διαφορών, η εικόνα του κ. Δρίτσα να αυτοεξευτελίζεται έτσι τώρα στο Mega είναι λυπηρή. Η παραίτηση αξιοπρεπής!», έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Προσπαθεί να αποδείξει τώρα ότι όσα είπε χθες στην ίδια εκπομπή ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, είναι λάθος! Εξευτελίζεται πλήρως. Κρίμα», σχολίασε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης.

Σε νέα ανάρτησή του, «απάντησε» και στη δήλωση του κ. Δρίτσα ότι η κυβέρνηση δεν έχει δεσμευθεί για έσοδα 50 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις. «Παράγραφος 4.4 του Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σελ. 1031 του Ν.4346/15, το Υπερταμείο και η δέσμευση για έσοδα 50 δισ. ευρώ που ο Δρίτσας διέψευσε», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός Δρίτσα -Αξιοπρεπής η παραίτηση | iefimerida.gr 0
Γεωργιάδης: Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός Δρίτσα -Αξιοπρεπής η παραίτηση | iefimerida.gr 1
Γεωργιάδης: Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός Δρίτσα -Αξιοπρεπής η παραίτηση | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ