Γεροβασίλη: Περιμένουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη ΝΔ για τις λίστες του μαύρου χρήματος - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Περιμένουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη ΝΔ για τις λίστες του μαύρου χρήματος

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη ΝΔ έκανε η Ολγα Γεροβασίλη, ζητώντας εξηγήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση, για τις υποθέσεις μαύρου χρήματος.

«Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή δημοσιεύματα που συνδέουν πρόσωπα από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα, τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν ότι ο Γιάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του κ. Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, νύφη του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Οσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη», σχολίασε η κ. Γεροβασίλη.

«Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση», κατέληξε στη δήλωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όλγα Γεροβασίλη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ