Τριγμοί στη σχέση ΑΕΚ – Πογιέτ και όλα... ανοιχτά - iefimerida.gr

Τριγμοί στη σχέση ΑΕΚ – Πογιέτ και όλα... ανοιχτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ντέρμπι τελείωσαν, οι νίκες και ο ενθουσιασμός το ίδιο και ήρθαν τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα για την ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δείχνει ανήμπορος να βρει λύση στο αγωνιστικό χάλι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ουρουγουανός έχει κάνει αρκετά λάθη στην διαχείριση των παικτών και στις σχέσεις του με ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Ομως οι νίκες και δη στα ντέρμπι... κουκούλωναν τα προβλήματα. Τώρα η εικόνα είναι κάκιστη, η επιμονή σε συγκεκριμένους παίκτες δεν... βγαίνει, η περιθωριοποίηση άλλων προβληματίζει και φτάσαμε στο σημείο με την Καλλονή η ΑΕΚ να ξεκινήσει εμε 9 ξένους στην 11αδα της και να έχει αποκαρδιωτική εικόνα. Οι Ελληνες της ομάδας έχουν παράπονα και δεν είναι λίγοι. Πολλοί και σε κάθε γραμμή, ακόμη και αυτοί που έχουν αποχωρήσει.

Ο Πογιέτ ξέρει καλά ότι όλα τα... λεφτά είναι τα πλέι οφ. Ομως και εκεί η ΑΕΚ πάει με ντεσαβαντάζ μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών. Εν ολίγοις οι τριγμοί στην σχέση ΑΕΚ – Πογιέτ έχουν αρχίσει και τα «μέλια» έχουν μείνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ακόμη δεν έχει ανοίξει την κουβέντα παραμονής του. Οι πληροφορίες λένε ότι θα το κάνει εντός Απριλίου, αν και όλα μοιάζουν ανοιχτά πια με τον Πογιέτ να χάνει το έρεισμα που είχε και να... ψάχνεται στο εξωτερικό για κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογιετ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ