Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα» - iefimerida.gr

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίθεση στα γραφεία του Πρώτο Θέματος καταδικάζουν τα κόμματα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες, που πλήττουν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία.

ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και Ενωση Κεντρώων με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν την επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο Ρουβίκωνας. Ειδικότερα:

ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και μας βρίσκουν αντίθετους.»

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
«Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός. Όσες κόκκινες μπογιές και αν χυθούν, όσα λόγια και αν ειπωθούν αυτό δεν αλλάζει.»

Ενωση Κεντρώων
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας του «Πρώτου Θέματος». Τέτοιες ενέργειες πλήττουν την δημοκρατία αλλά και την ελευθεροτυπία με τον χειρότερο τρόπο. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν κινδυνεύουν από τέτοιες αντιδημοκρατικές και τραμπούκικες επιθέσεις.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρώτο Θέμα Ρουβίκωνας ΣΥΡΙΖΑ ποτάμι ΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ