Ξέχασε σπάτουλα σε κοιλιά ασθενούς του! - iefimerida.gr

Ξέχασε σπάτουλα σε κοιλιά ασθενούς του!

Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λάθος του, να ξεχάσει μία σπάτουλα στην κοιλιά ασθενούς του, τού στοίχησε μία καταδίκη δέκα μηνών με 3ετή αναστολή.
Μία 56χρονη εισήχθη το 2005 στο νοσοκομείο Σερρών, και υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, μετά όμως από την εγχείρηση η κατάστασή της χειροτέρεψε. Λόγω της ραγδαίας αυτής επιδείνωσης εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε «ξεχαστεί» μία σπάτουλα στην κοιλιά της. Η γυναίκα οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί το χειρουργικό εργαλείο.

Ο κατηγορούμενος ιατρός καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε δέκα μήνες με 3ετή αναστολή, ενώ οι συνεργάτες του καταδικάστηκαν σε 8μήνες με 3ετή αναστολή.

Απολογούμενος στο δικαστήριο ο χειρουργός δήλωσε πως ήταν μία δύσκολη επέμβαση, ωστόσο αισθάνεται ντροπή που ξέχασε ένα χειρουργικό εργαλείο μήκους 24 εκατοστών και βάρους 160 γραμμαρίων μέσα σε μία ασθενή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ