Europa League; Μεγάλα ματς, 11 γκολ και... ανοιχτοί λογαριασμοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League; Μεγάλα ματς, 11 γκολ και... ανοιχτοί λογαριασμοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια βραδιά με πολλά γκολ, τα τέσσερα ματς των προημιτελικών του Europa League προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Ντόρτμουντ, η γερμανική ομάδα είδε την Λίβερπουλ του Κλοπ να φεύγει με χαμόγελα για το 1-1 που της δίνει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στη Βρετανία. Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε στο 36' με τον Ορίτζι, αλλά ισοφάρισε στο 48' ο Χούμελς.

Στην Ισπανία, Μπιλμπάο και Σεβίλλη προσέφεραν μια ποδοσφαιρική παράσταση με τους Σεβιγιάννους να φεύγουν με πολύτιμή νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 48' με τον Αντούριθ και ισοφαρίζει ο Κολονζιέντζακ στο 56', ενώ ο Ιμπόρα στο 83' έκανε το 1-2.

Την νίκη με 2-1 πήρε η Βιγιαρεάλ επί της Σπάρτα Πράγας με σκόρερ τον Μπακαμπού (3' 63'), ενώ είχε ισοφαρίσει ο Μπράμπετς (45').

Τέλος, μεγάλο διπλό (1-2) μέσα στην Πορτογαλία έκανε η Σαχτάρ Ντόνετσκ με δράστες τους Ρακίτσκι (45') και Φερέιρα (75'), ενώ μείωσε ο Εντουάρντο (89').

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Λίβερπουλ Ντόρτμουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ