Ο Κλοπ επιστρέφει «σπίτι» του - Σπουδαία μάχη στους «8» του Europa League - iefimerida.gr

Ο Κλοπ επιστρέφει «σπίτι» του - Σπουδαία μάχη στους «8» του Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League κλέβει την παράσταση.

Είναι το παιχνίδι, το οποίο θα καθηλώσει όλους τους ποδοσφαίροφιλους. Όχι για το τι θα συμβεί στο 90λεπτο αν και αναμένεται ιδαίτερα αμφίρροπ αλλά για το τι θα προηγηθεί κατά την είσοδο του Κλοπ στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Ντόρτμουντ στο Βεστφάλεν και θα αποτελεί το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο ίδιος αντιμετώπισε την περίσταση με αρκετή δόση χιούμορ όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, όταν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ξεκαθάρισε πως «σίγουρα αν σκοράρει η Ντόρτμουντ δεν θα πανηγυρίσω».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Παπασταθόπουλος, Χούμελς και Γκιντογκάν θα είναι στη διάθεση του Τούχελ ενώ ο Φιρμίνιο ταξίδεψε στη Γερμανία παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Στον ισπανικό «εμφύλιο» η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Σεβίλλη με τον Ραούλ Γκαρθία να είναι τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ενώ η Σεβίλλη δεν θα έχει σημαντικές απουσίες.Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν θα κριθεί στο πρώτο παιχνίδι ενώ η Σεβίληλ εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη της νίκη εκτός έδρας.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ θα υποδεχθεί την Σπάρτα Πράγας και η Μπράγκα την Σαχτάρ. Ολες οι αναμετρήσεις έχουν πλέον κοινή ώρα έναρξης στις 22:05.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ντόρτμουντ-Λίβερπουλ 22:05 (OTE Sport 2)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη 22:05 (OTE Sport 3)
Βιγιαρεάλ-Σπάρτα Πράγας 22:05 (OTE Sport 7)
Μπράγκα-Σαχτάρ 22:05 (OTE Sport 8)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ