Ο Μικ Τζάγκερ για το Brexit: Ισως αποδειχθεί ευεργετικό, αλλά σε 20 χρόνια -Επιζήμιο βραχυπρόθεσμα - iefimerida.gr

Ο Μικ Τζάγκερ για το Brexit: Ισως αποδειχθεί ευεργετικό, αλλά σε 20 χρόνια -Επιζήμιο βραχυπρόθεσμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λίστα των διάσημων που παίρνουν δημόσια θέση για το δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ προστέθηκε ο Μικ Τζάγκερ.

Ο «γερόλυκος» της ροκ, μιλώντας στο Sky News τόνισε ότι η απόφαση αυτή θα επηρεάσει τον καθένα διαφορετικά, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά.

Παρόλα αυτά, όταν πιέστηκε να εκφράσει άποψη, τόνισε ότι βραχυπρόθεσμα το Brexit θα ήταν επιζήμιο. «Μακροπρόθεσμα, σε 20 χρόνια για παράδειγμα, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό», πρόσθεσε.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ίσως ο Ντέιβιντ Κάμερον να μετανιώνει για την απόφασή του να γίνει δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου. «Αναρωτιέμαι αν θα ήθελε να θέσει το θέμα σε δημοψήφισμα, αν τον ρωτούσαν σήμερα», ανέφερε.

Αρκετοί διάσημοι Βρετανοί έχουν πάρει θέση για το δημοψήφισμα. Ανάμεσά τους ο Μάικλ Κέιν, που τον Ιανουάριο τάχθηκε υπέρ του Brexit και η Εμα Τόμπσον, η οποία τον Φεβρουάριο δήλωσε ότι η Βρετανία πρέπει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μικ Τζάγκερ δημοψήφισμα Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ