Θεοδωράκης: Κανείς στην Ευρώπη δεν καταλαβαίνει τη σύγκρουση κυβέρνησης-ΔΝΤ - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Κανείς στην Ευρώπη δεν καταλαβαίνει τη σύγκρουση κυβέρνησης-ΔΝΤ

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χώρα πρέπει να κάνει τις σωστές συμμαχίες για να παραμείνει δυνατή και όχι να δημιουργεί άσκοπα εχθρούς, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας την κόντρα των τελευταίων ημερών με το ΔΝΤ.

«Κανείς στην Ευρώπη δεν κατανοεί γιατί, αυτή ειδικά τη στιγμή, η κυβέρνηση επιλέγει την αντιπαράθεση με το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ζητά να κοπεί δραστικά το ελληνικό χρέος και πρακτικά να υπάρξουν λιγότερα μέτρα, άρα και λιγότεροι φόροι για τους Έλληνες. Γιατί, λοιπόν, να συγκρουστούμε αυτή τη στιγμή με το ΔΝΤ;», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στον «Αθήνα 9,84».

Η κόντρα του Ταμείου με τους Γερμανούς, που δεν θέλουν με τίποτα την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, θα πρέπει να αξιοποιηθεί από την ελληνική κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακόμη, κάλεσε τους ευρωπαϊκούς λαούς να δείξουν και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και να απορροφήσουν εκείνους που τους αναλογούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης ποτάμι ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ