Στις 18:30 η συνάντηση με τους θεσμούς -Εχουν έτοιμο προσχέδιο συμφωνίας - iefimerida.gr

Στις 18:30 η συνάντηση με τους θεσμούς -Εχουν έτοιμο προσχέδιο συμφωνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να καταλήξουν σε ένα πρώτο κείμενο συμφωνίας συναντάται το απόγευμα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών.

Οπως αναφέρεται από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, οι δύο υπουργοί θα συναντηθούν στις 18:30 με τους εκπροσώπους των θεσμών με αντικείμενο τη διαδικασία μέσω της οποίας οι έως τώρα διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε ένα πρώτο κείμενο συμφωνίας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ήδη η ελληνική πλευρά έχει υποβάλει στους επικεφαλής των κλιμακίων τις προτάσεις της τόσο για το «πακέτο» του 1,8 δισ. ευρώ, το φορολογικό και το ασφαλιστικό, όσο και για τα «κόκκινα» δάνεια και αναμένει τις απαντήσεις των θεσμών.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη υπάρχει ασφαλιστικό και φορολογικό είναι τα θέματα στα οποία υπάρχει η μεγαλύτερη προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών αλλά όλα τα θέματα δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος Σταθάκης διαπραγμάτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ