Ο Ολυμπιακός θέλει τον Διούδη – Δίδυμο με τον Καπίνο - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Διούδη – Δίδυμο με τον Καπίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Διούδης φέρεται να είναι ο τερματοφύλακας που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, ανήκει στην Μπριζ, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Goal», ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Πανιωνίου, ανήκει στην Μπριζ, η οποία όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να ανανεώσει το σύμβολαιό του.

Σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι δεχθούν καλή πρόταση για τον Ρομπέρτο και ο Ισπανός παραχωρηθεί, τότε στον Ολυμπιακό σκέφτονται να κρατήσουν ως βασικό τον Καπίνο και ως δεύτερο γκολκίπερ τον Διούδη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ