«Βόμβες» από τον Φερνάντο Τόρες για την αποβολή του – «Η UEFA κοιτάζει τις φανέλες των ομάδων» - iefimerida.gr

«Βόμβες» από τον Φερνάντο Τόρες για την αποβολή του – «Η UEFA κοιτάζει τις φανέλες των ομάδων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός εαυτού ακόμη και αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ήταν ο Φερνάντο Τόρες για την αποβολή του στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο Μαδρίτης και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μεα σε διάστημα έξι λεπτών, δεν δίστασε να τα βάλει με την UEFA και τη διαιτησία του Φέλιξ Μπιρχ.

«Το πιο άσχημο από όλα είναι ότι η UEFA ασχολείται με τις φανέλες των ομάδων και όχι με το να βάλει έναν διαιτητή που θα είναι άξιος της περίστασης. Είναι πραγματικά κρίμα. Αν πάρεις τις φάσεις ξεχωριστά, μπορείς να δώσεις κίτρινη κάρτα, αλλά τα κριτήρια είναι διαφορετικά», τόνισε ο «Ελ Νίνιο».

«Είναι από τις χειρότερες μέρες μου σαν ποδοσφαιριστής. Λυπάμαι πολύ που άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες. Νιώθω κάπου υπεύθυνος που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Αν ήμασταν έντεκα θα ήταν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Πάντως είμαι περήφανος για την ομάδα μου και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Όλα είναι πιθανά στη ρεβάνς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ατλέτικο Μαδρίτης UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ