Ωρα Champions League: Κόντρα στην Μπάγερν ο Μήτρογλου και ισπανικός «εμφύλιος» - iefimerida.gr

Ωρα Champions League: Κόντρα στην Μπάγερν ο Μήτρογλου και ισπανικός «εμφύλιος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια μικρή διακοπή, το Champions League επιστρέφει με την προημιτελική φάση και τα σπουδαία ζευγάρια της φάσης των «8». Στις 21:45 η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπενφίκα (OTE Sport 1), και η Μπαρτσελόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sport 2).

Στο Μόναχο, η Μπάγερν αφού απέκλεισε με δραματικό τρόπο τη Γιουβέντους στον προηγούμενο γύρο, καλείται να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Μπενφίκα. Ο Μάνουελ Νόιερ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε στον Κώστα Μήτρογλου αλλά και στον Ζόνας χαρακτηρίζοντας τους δύο επιθετικούς της Μπενφίκα άκρως επικίνδυνους εντός περιοχής. Ωστόσο, ο Γερμανός τερματοφύλακας έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στη δική του ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Μπάγερν διαθέτει δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σκοράρει 48 γκολ φέτος.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την πλευρά του εξέπληξε άπαντες στις δηλώσεις του, χρίζοντας φαβορί της αναμέτρησης την Μπενφίκα. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Λουζιτανοί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πως το έργο της Μπάγερν δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Στα ίδια Mind Games και ο Ρουί Βιτόρια. Ο προπονητής της Μπενφίκα δήλωσε πως η Μπάγερν έχει πάει την τακτική σε άλλο επίπεδο αλλά έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του από τους οποίους πάντως ζήτησε να χαρούν την αναμέτρηση και το ταξίδι στο Champions League.

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης ίσως μείνει στον πάγκο. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Πορτογάλους αλλά ούτε και στους Γερμανούς με τις δυο ομάδες να προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματα των χωρών τους.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπάγερν:Νόιερ - Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ - Αλόνσο, Βιδάλ - Κομάν, Κόστα - Μίλερ, Λεβαντόφσκι
Μπενφίκα:Εντερσον - Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελεφ, Ζαρντέλ, Ελισέου - Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Γκαϊτάν, Πίτσι - Ζόνας, Μήτρογλου

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Επί ισπανικού εδάφους, απόψε υπάρχει «εμφύλιος». Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά το 2014. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είδε τη Ρεάλ να βάζει τέρμα στο αήττητο των 39 αγώνων της, μετά τη νίκη που σημείωσε μέσα στο «Καμπ Νου» το περασμένο Σάββατο με σκορ 2-1. Η Ατλέτικο δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Μπέτις εντός έδρας, μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή ωστόσο σήμερα όλα τα φωτα πέφτουν στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των «8» τα οποία θα κρίνουν και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Λουίς Ενρίκε στάθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ επισημαίνοντας ότι ίσως και να κάνει καλό στην ομάδα του δημιουργώντας ένα έξτρα κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα, την οποία γνωρίζουν αρκετά καλά. Από την πλευρά του ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει μια Μπαρτσελόνα επηρεασμένη από την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ δήλωσε χαρούμενος γιατί οι παίκτες του έχουν καταλάβει πως κάθε λεπτό στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» απόψε θα είναι σαν να κρατά μια ολόκληρη ζωή.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν - Αλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αλμπα - Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα - Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ
Ατλέτικο Μαδρίτης:Ομπλακ - Χουανφράν, Λούκας, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς - Γκάμπι, Σαούλ, Αουγκούστο, Κόκε - Γκριζμάν, Τόρες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ