Η Burberry σε σέξι διάθεση -Το νέο σποτ έχει σεξ στο μπάνιο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Burberry σε σέξι διάθεση -Το νέο σποτ έχει σεξ στο μπάνιο! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα σποτ ετοίμασε η εταιρεία Burberry για το λανσάρισμα του νέου της ανδρικού αρώματος. Με μια πινελιά... Χόλιγουντ και ισχυρές σέξι νότες.

Το νέο σποτ, που σκηνοθέτησε ο Στιβ Μακουίν, ο άνθρωπος που βρέθηκε πίσω από τις κάμερες και στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος» και μάλιστα τιμήθηκε με Οσκαρ για αυτή, είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους.

Πρωταγωνιστές ο Τζος Γουάιτχαουζ και η Άμπερ Άντερσον, οι οποίοι σε κάποια στιγμή στο σποτ συναντιούνται γυμνοί σε μια μπανιέρα.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της Burberry είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και ένας αληθινός συνεργάτης. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός και αυτό ήταν που με τράβηξε να αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί του στο σχέδιο Mr Burberry.Ήθελα να αποτυπώσω την ιδέα δύο ανθρώπων που είναι σφόδρα ερωτευμένοι και περνάνε ένα "βρώμικο σαββατοκύριακο". Είναι αυτή η στιγμή της σχέσης όπου το μόνο που κάνεις ο ένας είναι να σκέφτεται τον άλλο και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι με τον σύντροφό σου» διευκρίνισε ο Μακ Κουίν για το σενάριο της διαφήμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Burberry Άρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ