Σοκ: Συνελήφθησαν 4 αστυνομικοί -Διακινούσαν όπλα σε εγκληματικές οργανώσεις - iefimerida.gr

Σοκ: Συνελήφθησαν 4 αστυνομικοί -Διακινούσαν όπλα σε εγκληματικές οργανώσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε τέσσερις ειδικούς φρουρούς που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ που πιάστηκαν να διακινούν οπλισμό σε Κρήτη και Αθήνα, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Υστερα από έρευνες και παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των εμπλεκομένων η ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε σε τέσσερις αστυνομικούς, δυο εκ των οποίων υπηρετούν στην ΓΑΔΑ και ακόμη δυο που υπηρετούν σε Ρέθυμνο και Χανιά, σνώ συνελήφθη και ο αδελφός του ενός.

Οι εν λόγω ένστολοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής μέσα σε σάκο πιστόλια και άλλο οπλισμό από την Κρήτη στην Αθήνα. Αστυνομικοί του κλιμακίου των Αδιάφθορων τους παρακολουθούσαν τους συνέλαβαν μετά την άφιξή τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όπλα όπως και άγνωστος αρθμός ακόμα όπλων στο παρελθόν, θα κατέληγαν σε μέλη οργανωμένων συμμοριών της Αττικής. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ιδιώτης.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στα Χανιά, όπου χτες εντόπισε τον έναν απο τους συλληφθέντες και τον ακολούθησε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Μόλις έφτασαν πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο συγκεκριμένος, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι και αμέσως μετά ο δεύτερος, έξω απο την πύλη του λιμανιού, μαζί με τον αδελφο του. Στο αυτοκίνητο του τελευταίου βρέθηκε επίσης ένα πιστόλι σε σάκο.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι άλλοι δύο, ενώ σε κατ' οίκον έρευνες έχει βρεθεί και άλλος οπλισμός.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συλλήψεις ΕΛ.ΑΣ.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ