Ο Κοντονής... παλεύει ακόμη για την συνάντηση με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Κοντονής... παλεύει ακόμη για την συνάντηση με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή να πραγματοποιηθεί ραντεβού των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδείχθηκε... φιάσκο. Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να πάει λόγω Μαρινάκη, ο Μαρινάκης δεν μπορούσε στο... παρά πέντε να παραστεί ελέω Εισαγγελέα και έμειναν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο υφυπουργός αθλητισμού όμως φαίνεται ότι επιμένει στην ιδέα αυτής της συνάντησης και για τον λόγο αυτό έχει αρχίσει και πάλι τις επαφές για να πραγματοποιηθεί νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του υφυπουργού έχει επικοινωνήσει με τις άλλες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με στόχο –αυτή την φορά- να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με εκπροσώπους –μάλιστα- από όλες τις ομάδες. Προσπαθεί να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αυτή τη συνάντηση, για να λάβει ο υφυπουργός και την τελική του απόφαση.

Μέχρι τώρα, τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και εκείνη του Παναθηναϊκού ζήτησαν να μάθουν ποια θα είναι τα θέματα της συζήτησης για να λάβουν την απόφασή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ