Ο Αντόνιο Κόντε νέος προπονητής της Τσέλσι - Συμβόλαιο 3 ετών - iefimerida.gr

Ο Αντόνιο Κόντε νέος προπονητής της Τσέλσι - Συμβόλαιο 3 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν κάτι σαν δεδομένο. Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, αφού ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψή του μετά την υπογραφή των συμβολαίων τριετούς διάρκειας.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Κόντε είχε ήδη ενημερώσει την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι μετά το EURO 2016 θα αποχωρούσε από την «Σκουάντρα Ατζούρα». Τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού ο Ιταλός τεχνικός ταξίδεψε σήμερα στο Λονδίνο και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα μπει σε ισχύ από την επομένη της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ιταλίας στα γήπεδα της Γαλλίας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο του προπονητή της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και την καθημερινή πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο βλέπονται όπου και αν πας, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και η φιλοδοξία μου είναι να έχω περισσότερες επιτυχίες από τις νίκες που απόλαυσα στην Ιταλία.Είμαι χαρούμενος που κάναμε τώρα την ανακοίνωση ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα και να τελειώνει η φημολογία. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με την εθνική Ιταλίας και θα μιλήσω για την Τσέλσι ξανά μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των Λονδρέζων ο Κόντε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντόνιο Κόντε Τσέλσι προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ