Μαξίμου: Μεγάλη ανοησία η κωλυσιεργία για να δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός  - iefimerida.gr

Μαξίμου: Μεγάλη ανοησία η κωλυσιεργία για να δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός 

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό με αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης στη σκιά των αποκαλύψεων για το Ταμείο.

Όπως αναφέρουν από το Μαξίμου «η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο προν το Βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία».

«Μία ανοησία που όλοι οφείλουμε να αποτρέψουμε».

Όπως τονίζουν, «η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, περα από οσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου».

Τέλος, επισημαίνεται πως «σε ο,τι αφορά τα ζητήματα ασφαλείας, η κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των Wikileaks».

«Η κωλυσιεργία στη διαπραγμάτευση είναι όντως ανοησία.»
Μετά τη σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης εκδίδεται η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία.
Μία ανοησία που οφείλουμε, όλοι, να αποτρέψουμε.
Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου.
Σε ό,τι αφορά δε στα ζητήματα ασφάλειας, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks.»

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις 19:30

Εντωμεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στις 19:30 συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου κυβέρνηση wikileaks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ