Δικογραφία σε βάρος 17 ατόμων για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Δικογραφία σε βάρος 17 ατόμων για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαεφτά άτομα κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η παρέλαση και να αποχωρήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία και διαβιβάστηκε στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία υποστηρίζει πως «οι κατηγορούμενοι αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ως συμμετέχοντες στις έκνομες δραστηριότητες».

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης «πριν από την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οργανωμένες ομάδες ατόμων, που πρόσκεινται η μία σε πολιτικό κόμμα και οι λοιπές σε κοινωνικούς, αθλητικούς και εθνικιστικούς χώρους, είχαν συγκεντρωθεί ανάμεσα στο πλήθος των θεατών της παρέλασης. Αμέσως όμως μετά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οργανωμένες αυτές ομάδες ατόμων, λειτουργώντας αιφνιδιαστικά, απέρριψαν βίαια τα κιγκλιδώματα, απώθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις και μετακινήθηκαν στο οδόστρωμα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ