Ο ΓΑΠ πρότεινε στον Σαμαρά εκλογές με λίστα αλλά έφαγε... πόρτα - iefimerida.gr

Ο ΓΑΠ πρότεινε στον Σαμαρά εκλογές με λίστα αλλά έφαγε... πόρτα

κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε στις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά το θέμα της λίστας για τις επόμενες εκλογές, αλλά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Την αποκάλυψη έκαναν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σε μια προσπάθεια να κλείσουν την συζήτηση που ξεκίνησε τα τελευταία 24ωρα για να μην φουντώσει ένα νέο εσωκομματικό μέτωπο και να μην πληθύνουν ακόμα περισσότερο οι φωνές διαμαρτυρίας για την συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Ήδη ο υπό διαγραφή Πάνος Καμμένος κατήγγειλε δημοσίως χθες ότι υπάρχει σχέδιο για εκλογές με λίστα προκειμένου να αποκλειστούν από τις ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων οι ανεπιθύμητες φωνές.

Η αποκάλυψη των επαφών Παπανδρέου- Σαμαρά αναμένεται να προκαλέσει κι άλλες αντιδράσεις καθώς το σύνολο των βουλευτών είναι κάθετα αντίθετοι με το ενδεχόμενο επιβολής λίστας καθώς υπάρχει ο φόβος ότι με τον τρόπο αυτό και καθώς τα κόμματα δεν έχουν δημοκρατική οργάνωση, ο αρχηγός θα αποφασίσει μόνος, θα βολέψει τους εκλεκτούς του και θα στείλει στο σπίτι τους όσους δεν του είναι αρεστοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ